راهنمای خرید چاقو آشپزی
اگر علاقمند به آشپزی هستید بدون شک میدانید که هیچ آشپزخانهای بدون حضور مجموعهای از چاقوها کامل نخواهد بود. شما با داشتن چاقوهای تیز و برنده و قابل اعتماد میتوانید آشپزی را به یک فعالیت مفرح تبدیل کنید؛ چرا که با استفاده از این چاقوها براحتی میتوانید مواد لازم را برای پختن غذا ریز ریز و خرد کنید. چاقو تنوع بسیار زیادی دارد که شامل خرید چاقو،خرید چاقو کارتی ارزان،خرید اینترنتی چاقو،سرویس چاقوی آشپزخانه،ست چاقو،فروشگاه اینترنتی چاقو،خرید چاقو کارتی،چاقوی کارتی،انواع چاقو،فروش انواع چاقو،تخفیف،خرید ارزانترین چاقو و ... میشود. اما اگر قصد خرید اینترنتی چاقو دارید، باید چند نکته را در نظر بگیرید تا یک خرید مطمئن داشته باشید. نکته اولی که در هنگام خرید چاقو باید در نظر بگیرید، این است که حتما به جنس تیغه چاقو توجه کنید. در هنگام خرید اینترنتی چاقو باید توجه داشته باشید که تیغه چاقو حتما از جنس استیل یا فلزی محکم باشد. در واقع به جرات میتوان گفت که بهترین جنس برای چاقو، استیل است. چاقوهای سرامیکی معمولا تیز نیستند و زود میشکنند. هنگام خرید چاقو باید توجه داشته باشید که تیغههای چاقو حتما محکم باشد. نکته دوم این است که قبل از خرید حتما چاقو را در دستانتان بگیرد و از خوش دست بودن آن اطمینان حاصل کنید. افراد مختلف با در دست گرفتن یک چاقو احساس متفاوتی دارند. چاقوها بسته به جنس، وزن و ... ساختار متفاوتی دارند و ممکن است به راحتی نتوانید با آن کار کنید. خوش دستی چاقو به معنای راحتی هنگام کار با آن سرویس چاقو است. بنابراین سعی کنید چاقویی بخرید که با آن احساس راحتی میکنید، چرا که چاقو وسیله ای بسیار پرکاربرد است و در صورتی که در دستان شما راحت قرار نگیرد بسیار خسته کننده خواهد بود.
وزن چاقو: در هنگام خرید چاقو حتما به وزن چاقو توجه کنید؛ چراکه وزن چاقو نیز در کارایی آن تاثیرگذار است. چاقوهای سبک برای برشهای ریز و سرعتی و چاقوهای سنگین برای برشهای بزرگ و سبزیجات مناسب میباشد. شما باید با توجه به توان خود سرویس چاقو را انتخاب کنند تا بتوانند به راحتی با آن کار کنند.
تعادل چاقو: نکته دیگری که باید در هنگام خرید چاقو به آن توجه کنید این است که حتما تعادل چاقو را بررسی کنید. چاقوی با کیفیت چاقویی است که وزن دو قسمت تیغه و دسته یکسان باشد. چاقوی متعادل سرعت و دقت کار را بالا خواهد برد و فشار کمتری به دست وارد میکند. برایشناسایی متعادل بودن یک چاقوی آشپزی انگشتتان را در قسمت جاانگشتی بین انتهای تیغه و آغاز دسته چاقو قرار دهید و چاقو را به صورت افقی به سمت پایین بگیرید، اگر چاقو باکیفیت و متعادل باشد از انگشت شما نمیافتد.
انواع چاقو:
چاقوی دندانهدار: این مدل چاقو که دارای تیغههای بلند و نازک میباشد برای برش نان مناسب میباشد. البته از این چاقو میتوانید برای برش میوهها و سبزیجاتی مانند گوجه فرنگی استفاده کنید.
چاقوی گوشت و ماهی: افرادی که به صورت تخصصی و ویژه آشپزی میکنند حتما باید از این مدل چاقو در آشپزخانه خود داشته باشند. شما از این مدل چاقو برای جدا کردن استخوان و تیغه از گوشت و ماهی استفاده کنید. چاقو گوشت و ماهی دارای تیغههای بین ۴ تا ۶ اینچی هستند. داشتن انعطافپذیری بیشتر برای دسترسی به قسمتهای سخت گوشت از مهمترین ویژگیهای این مدل چاقو است.
چاقوی فیله: چاقوی فیله بسیار شبیه چاقو گوشت و ماهی است و تقریبا عملکرد یکسانی دارند و برای برش ماهی و گوشت نیز بکار برده میشود اما چون این چاقوی فیله دارای تیغه و دسته بلند و کشیده هست برای فیله کردن گوشت و ماهی بسیار مناسب هستند. توجه داشته باشید که این مدل چاقو انعطافپذیری بسیار بیشتری از مدل چاقو گوشت و ماهی دارد.
چاقوی سرآشپز: چاقوی سرآشپز در هر آشپزخانهای پیدا میشود. از چاقوی سرآشپز برای خرد کردن سبزی، تکه کردن گوشت استفاده میشود. داشتن انحنای روی آن باعث میشود که براحتی حرکت کند و برای خرد کردن موادی مانند سیر و زیتون نیز بسیار مناسب است. اگر شما قصد دارید فقط یک چاقو بخرید، پیشنهاد میکنیم که حتما این مدل چاقو را بخرید؛ چرا که با استفاده این چاقو میتوانید اکثر امور مربوط به آشپزی انجام دهید.
چاقوی برش: این نوع چاقوها از مدل قبلی کوچکتر هستند و معمولا برای برشهای ظریف مانند برش انواع میوه و قارچ و ... مورد استفاده میگیرد.
نوع کاربرد
با توجه به مطالب بالا مشخص شد که هر نوع چاقو با توجه به مطالب بالا هر نوع چاقوی برای یک وظیفه خاصی طراحی شده است. بنابراین سعی نکنید با استفاده از یک چاقو تمام کارهای مربوط به خرد کردن ورقه ورقه کردن با استفاده از یک چاقو انجام دهید؛ چرا که با انجام چنین کاری ممکن است خطراتی برای شما ایجاد شود یا دست کم باعث خراب شدن غذا شود. بنابراین سعی کنید با توجه به نیازی که دارید از چاقوی درست استفاده کنید.
جنس چاقو:
بیشتر چاقوها از استیل یا فولاد ضد زنگ ساخته میشوند که بادوام باشند. در این میان مدلهایی که از جنس فولاد گربنی هستند محکم تر از سایر جنسها هستند. نوع دیگری از چاقوها از جنس سرامیک میباشد که بسیار سبک هستند و البته تیز. اما نکتهای که در مورد چاقوهای سرامیکی باید در نظر بگیرد این است که زمانی که چاقوی سرامیکی کند میشود، باید به فکر یک چاقوی جدید باشید و از تیزکردن آن در خانه جدا خودداری کنید. پس در هنگام خرید چاقو به این نکته توجه کنید که جنس چاقو چیست.
دسته چاقو
حتما به دسته چاقو نگاه کنید. از محکم بودن دسته پاقو اطمینان حاصل کنید. چاقویی بخرید که به خوبی متصل شده باشد و به آسانی قابل تمیز کردن باشد. برای اکثر کاردها، این محکمترین بخش کارد است زیرا شبیه یک مجرا است که فشار وارده از دسته را به تیغه منتقل میکند. اگر این بخش نازک باشد یا یک جوش یا اتصال مشهود است که این خود علامت و نشانه خوبی نیست. اگر شکافی دیدید، نه تنها ضعف کارد را افزایش میدهد بلکه میتواند باعث آلوده شدن بخشهای ریز مواد غذایی و نان به باکتری شود.
در هنگام خرید چاقوی آشپزی حتما به این نکته توجه داشته باشید که ببینید چه میزان از کارد فلزی است و در کجا قرار گرفته است. حتما به اتصال یا جوش به ویژه در دسته کارد توجه کنید. این یک نقطه ضعیف در چاقو است و باید از آن پرهیز کرد زیرا احتمال زیادی دارد چاقوهای ضعیف در این نقطه تا شوند یا بشکنند.برای اینکه یک چاقو مطمین بخرید حتما بایستی چاقوها از یک فلز یک تکه ساخته شده باشند و دستساز باشند (هر چند که آنها نایاب بوده و اغلب پر هزینه هستند) در حالی که کاردهای ضعیف نازک هستند، دستههای محکمی ندارند و اغلب با یک پوشش ضخیم پلاستیکی پوشیده شدهاند.
عرض تیغه
حتما هنگام خرید چاقو به عرض تیغ برنده توجه کنید. همچنین به ضخامت و همواری تیغه نیز توجه کنید. بهترین کاردها، کاردهای هموار هستند گویا طوری صیقل خوردهاند که هیچ علامتی مبنی بر وجود پستی و بلندی در فلز آنها دیده نمیشود. تیغ برش باید کل طول چاقو از نوک تا دسته را دربربگیرد. طول تیغ برش باید ۵/۱ سانتیمتر باشد یا اصلاً تیغ برشی وجود نداشته باشد که در این صورت برای برشهای سخت مانند هویج بلا استفاده خواهد بود و به همین دلیل است که چاقوهای بزرگتر برای موارد زیر مورد نیاز هستند:
جاچاقویی
یکی از مسایلی که باید در مورد چاقوها مورد توجه قرار دهید، محل نگهداری و نحوهی تعمیرات آنهاست. در واقع محل نگهداری چاقوها در دوام آنها تاثیرگذار است. بهترین جاچاقویی برای سرویس چاقو از جنس چوب و یا پلی اتیلن است. اگر امکان دسترسی به جاچاقویی چوبی و یا پلی اتیلن را ندارید، حتما چاقوها را در غلاف و یا یک پوشش مقوایی جدا از سایر ظروف آشپزی نگهداری کنید. برای مثال پایه سرویس ۹ پارچه کارد کرکماز مدل مولتی بلید ترکیبی از جنس چوب است.بعضی از چاقوها با توجه به شرایط دچار زنگ زدگی و خردگی میشوند، پس اگر فردی هستید که زمان زیادی را صرف نظافت و خشک کردن چاقو ها نمیکنید، بهتر است از چاقوهایی استفاده کنید که کمتر دچار زنگ زدگی میشوند. برخی از چاقوها نیز بعد از مدتی کُند می شوند و شما باید آن را تیز کنید، اگر از این کار واهمه دارید چاقویی با کیفیتتر انتخاب کنید.
مطلب آخر
برای افرادی که به دنبال خرید مقرون به صرفه انواع چاقوی آشپزی هستند، پیشنهاد میکنیم از منوی لوازم آشپزخانه و لوازم جانبی آشپزخانه فروشگاه اینترنتی آوینا مارت دیدن فرمایند؛ چرا که شما میتوانید انواع چاقوی آشپزی شامل شما با داشتن چاقوهای تیز و برنده و قابل اعتماد میتوانید آشپزی را به یک فعالیت مفرح تبدیل کنید؛ چرا که با استفاده از این چاقوها براحتی میتوانید مواد لازم را برای پختن غذا ریز ریز و خرد کنید. چاقو تنوع بسیار زیادی دارد که شامل خرید چاقو،خرید چاقو کارتی ارزان،خرید اینترنتی چاقو،سرویس چاقوی آشپزخانه،ست چاقو،فروشگاه اینترنتی چاقو،خرید چاقو کارتی،چاقوی کارتی،انواع چاقو،فروش انواع چاقو،تخفیف،خرید ارزانترین چاقو و ... را با قیمتهای بسیار مناسب همراه با تخفیفهای باورنکردنی در فروشگاه اینترنتی ارزان آوینا مارت خرید کنید.
کلمات کلیدی
خرید چاقو،خرید چاقو کارتی ارزان،خرید اینترنتی چاقو،سرویس چاقوی آشپزخانه،ست چاقو،فروشگاه اینترنتی چاقو،خرید چاقو کارتی،چاقوی کارتی،انواع چاقو،فروش انواع چاقو،تخفیف،خرید ارزانترین چاقو،فروشگاه اینترنتی آوینا مارت